top of page
TiliTammi Oy -
Tavallista monipuolisempi tilitoimisto!

TiliTammi Oy on alunperin kesällä 2015 perustettu ja kesällä 2019 osakeyhtiöksi muutettu tilitoimisto, joka tarjoaa perinteisten taloushallintopalveluiden lisäksi monipuolisen kattauksen muita yrityspalveluita.

Profiilikuva_4_edited_edited.jpg

Tehtävämme on helpottaa asiakasyritystemme arkea! Vapautamme aikaasi, jotta voit keskittää kaiken huomiosi omaan liiketoimintaasi ja sen kannalta tärkeisiin asioihin.

 

Arvostamme kumppanuutta ja uskomme yhteistyön voimaan. TiliTammen omaa ydinosaamista ovat kirjanpito, tilinpäätös ja palkanlaskenta sekä taloushallinnon tukipalvelut. Osaamisen ja palvelujen laadun varmistamiseksi hyödynnämme muissa yrityspalveluissa yhteistyökumppaneidemme asiantuntijuutta.

Palvelemme yritystäsi ammattitaidolla ja varmistamme, että saat palvelut juuri sinun yrityksellesi sopivalla tavalla. Toimimme joustavasti, innovatiivisesti ja huolellisesti. Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja kokonaisvaltainen yrityskumppani.

TiliTammi Oy:n yrittäjänä toimii Hannele Tamminen. Hän on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja suorittanut lisäksi taloushallinnon ammattitutkinnon. Hannele on aiemman työuransa aikana työskennellyt sekä taloushallinnon tukipalveluiden parissa että myös tilitoimistossa.

bottom of page